Laboratorijski testovi namenjeni trudnicama ili onima koje planiraju da postanu majke 

Laboratorijski testovi namenjeni trudnicama ili onima koje planiraju da postanu majke 

Za Vaše zdravlje i dobrobit Vaše bebe - laboratorijski testovi namenjeni trudnicama ili onima koje planiraju da postanu majke 

U Sante laboratorijama razumemo važnost praćenja Vašeg zdravlja i zdravlja Vaše bebe tokom ovog jedinstvenog perioda u Vašem životu. Kroz naše pouzdane laboratorijske testove, pružamo negu vrhunskog kvaliteta i mir koji vam je potreban.

Laboratorijski testovi koje možemo da uradimo za Vas

1. Analize krvi - ovi testovi obuhvataju određivanje nivoa hemoglobina, glukoze, markera infekcije i funkcije štitne žlezde. Oni nam pomažu da identifikujemo potencijalne komplikacije i intervenišemo na odgovarajući način ako je potrebno.

2.Testovi urina - pružaju važne informacije o nivou proteina, šećera i drugih značajnih supstanci u urinu. Ovi testovi nam mogu pomoći da otkrijemo komplikacije kao što su preeklampsija ili infekcije urinarnog trakta.

3. Prenatalni genetički skrining - u saradnji sa specijalizovanim laboratorijama, nudimo usluge prenatalnog genetičkog skrininga koji procenjuje rizik od hromozomskih abnormalnosti kod bebe. Ovi testovi mogu identifikovati rizik za Daunov sindrom i druge genetičke anomalije. Izvođenje ovih testova može Vam pružiti dragocene informacije koje će Vam pomoći da donesete informisane odluke i da se adekvatno pripremite za trudnoću.

4. Procena nivoa vitamina i minerala - tokom trudnoće Vaše potrebe u ishrani se menjaju. Naše analize mogu da odrede nivoe vitamina i minerala kao što su folna kiselina, gvožđe, kalcijum i vitamin D. Na osnovu rezultata ovih testova znaćete da li je porebno da korigujete ishranu ili koristite suplementaciju.

U Sante laboratorijama imamo tim kvalifikovanih stručnjaka. Nastojimo da Vam pružimo precizne i blagovremene rezultate, omogućavajući Vam da donesete informisane odluke i budete mirni tokom trudnoće. Posvećeni smo tome da Vas podržimo na svakom koraku na ovom prelepom putu. 

Analize

Profil TORCH
-15%
11.500 9.775 RSD
Test Panorama
-15%
64.900 55.165 RSD
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

Proizvod je uspešno dodat u vašu korpu za kupovinu!

Moja korpa Poručite